Kočka nebo duch?

Ne vše je spojené s ezoteričnem, duchovnem a energiemi 

Občas mi přichází dotazy, ve kterých hledáte tajemno úplně všude Přiznávám, že i když dělám tuto práci moc ráda a mám z ní zároveň respekt.. tak nejdříve se na situace dívám realisticky.
Dám vám příklad. Nejčastěji jde o rozbory bytů, domů nebo životního neúspěchu.
Ovšem, ne za každou situací musí být DUCH.  
Bydlíme ve starém domě (bývalá škola). Nějaké duchy jsme tu také měli a občas sem i zavítají.. Jednou, když jsme usínali, se z horního patra ozýval takový divný zvuk. Takové rány, jako když někdo skočí z okna na dřevěnou podlahu. Bylo to každou noc, pravidelně. Vždy mě to probudilo. Ráno jsem si sedla a nakreslila energie a udělala rozbor. Nic špatného mi nevycházelo… Tak jsem vzala kyvadlo a ukázalo se mi, že je to hmotné… později jsem zjistila, že je to naše kočka, která leží na okně a skáče ze svého místečka na podlahu… Kočky mají svůj režim, a ctí nejspíše přesnost…  Jak časovou, tak místa.
Nebo v jednom bytě měla paní tolik věcí, že sotva bytem prošla. Energie tam nemohla proudit a došlo to do stavu, kdy se jí nedařilo, měla deprese a byla s životem nespokojená. Věci měla i v druhém domě a všude, kam se podívala. Byla zahlcená a na věcech lpěla.. 
Neměla nové „místo“ na nic nového a bylo potřeba si začít uklízet svůj život od základů včetně bytu a domu….
Někdy je jednodušší vše svést na „duchy“ a na druhé…. Ovšem někdy ta podstata bývá v nás 
Tím, to ale vůbec nezlehčuji… bývají i situace, kdy naopak hledáme příčinu v sobě a nakonec zjistíme, že na nás lpí duch místa, či milovaného člověka, který nás ovlivňuje i tam, kde bychom to vůbec netušili…
Malý příklad…  bydlela jsem dříve v domě (v Praze), kde jsme měli půdu.. na tu jsem nemohla jít, měla jsem tam jakoby zeď hned za dveřmi. V době, kdy jsem procházela karmickým koučinkem jsem každou noc ve 3 hod slyšela hrozný dupot na půdě. Nedalo mi to…. jenže odpoledne při rozboru půdy jsem zjistila, že je tam věc, v krabici s nějakým oblečením, která musí pryč z domu!
Vyslala jsem tam bývalého přítele, kterého věci byly… Za 2 hodiny přišel úplně bledý s tím, že už tu věc má a že byla v té krabic, kterou jsem popsala… Byla tam.. Jenže to byla satanská bible… 😱😣🤐
Pořídil si ji ze zvědavosti, když byl v pubertě a zapomněl na ni… celou tu dobu ji měl u sebe a nevěděl o tom… Jeho život byl samý problém a i když se snažil situace se mu hodně opakovaly.
Zkrátím to.. příběh (pokud budete chtít) o satanské bibli napíšu jindy.. 
Nakonec si pro bibli přišla slečna a od té doby jsme měli na půdě klid 

Tak co? Máte na půdě kočku, nebo nějakou věc z minulosti? Nebo vám tam bloudí zapomenuté a ztracené duše?

Rozbor domu, bytu či jiného místa si můžete objednat zde:

Komentáře